+40 727305458 WhatsApp

Hale-Arad.ro

Cauta

Parc Industrial Arad 3 €/luna

PARC INDUSTRIAL ARAD

Suprafata teren: 14 ha

Suprafata totala construita: 45.000 mp

Suprafete disponibile pentru inchiriere cuprinse intre 210 mp si 6000 mp

1. UTILITATI – FACILITATI

1.1. Instalatie electrica. Alimentarea cu energie electrica se face prin posturile de transformare proprii, ce asigura o putere de 20.000 KW. Fiecare hala beneficiaza de: bransament propriu cu masurare individuala a consumului, curent monofazic si trifazic. La fiecare 10 mp de hala se aloca 1 kw putere. La cerere, se poate aloca si o putere mai mare.

1.2. Instalatie de gaz. Posibilitate de racordare gaz. Alimentarea cu gaze naturale se realizeaza din instalatia de utilizare existenta in incinta, cu masurarea individuala a consumului. La fiecare 40 mp de hala se aloca 1 mc de gaz. La cerere, aceasta capacitate se poate mari.

1.3. Sistem de canalizare menajer si pluvial. Instalatia de canalizare pluviala si menajera de pe platforma este in sistem separativ. Reteaua de scurgere a halelor din perimetrul Parc Industrial Vest este racordata la reteaua de canalizare a incintei.

1.4. Instalatia de apa. Bransament apa, racord la reteaua de apa canal din incinta.

1.5. Protectie in caz de incendiu. Se asigura protectia in caz de incendiu prin hidranti interiori si exteriori. De asemenea, dispunem de bazine colectoare cu rezerve de apa.

 1.6. Parcarea se face in spatii special amenajate. Zonele de parcare sunt pavate.

1.7. Comunicatii Exista posibilitatea conectarii la:  retelele de telefonie fixa (Romtelecom, UPC  si RDS), retele internet: (UPC, RDS, Romtelecom), retele TV(RCS)

1.8. Paza si protectie: Paza si protectia Parcului Industrial se face de catre o firma specializata. In pretul chiriei clientul beneficiaza si de paza interioara a halei (sistem antiefractie conectat la dispeceratul societatii de paza)

Pret  negociabil in functie suprafata inchiriata.